Ezeket a McDonald's-festményeket neked is látnod kell! - ifaktor
McDonald's pohár egy klasszikus festményen

A McDonald’s marketing csapata, ismét egy új és piszkosul frappáns megoldást választott a brand promózására.


A McDonald’s rendkívül híres a kreatív reklámokról és egyéb marketing töltetű kampányokról. Az évek alatt számos olyan húzásuk (gyorsétterembe szobabiciklit tenni) volt, amivel levették a lábáról az egész világot. Most a legutóbbi kampányukban a DDB Athens marketing ügynökség segítségével, a klasszikusságra hívja fel a figyelmet, roppant különleges módon.

A kivitelezésben régi képekre tették rá az arany hidat, ami a McDonald’s logója. Eduard Manet festményén pl. az egyik karakter egy nagy kólás poharat tart a kezében, míg Pierre-Auguste Renoir festményén épp egy oceáni piknikhez készülnek, elviteles mekis zacskóval. Vincent Van Gogh gallérjára pedig egy bacon csíkot tettek.

Természetesen az eredeti képek rendkívül értékesnek és mesterműnek számítanak a világban, de az étterem úgy gondolta, hogy minden követ megmozgat azért, hogy ők is kapjanak egy szeletet a művész világ értékes tortájából.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!