Most kezdődött az Álarcos énekes és máris két maszk kiderült - ifaktor

Egyértelműen az Álarcos énekes az elmúlt idők legsikeresebb show műsora az RTL Klub képernyőjén. Ez már csak abból is látszik, hogy két éven belül ez már a harmadik évadja, amit nézhetünk.


A műsor talán azért is sikeres ennyire, mert évadról évadra mindig sikerül valami fantasztikus újítást belevinni. Most például a ,,szuperkártyák" segítségével a nyomozók leleplezhetik azt az álarcot, akiben biztosak.

Ennek köszönhetően a tegnap esti első adásban máris két maszk került leleplezésre. Az Eperke és a Róka álarc rejtőzködőire került fény. Az Eperkét a ,,szuperkártyák" segítségével leplezték le, ugyanis egyöntetűen azt gondolták, hogy Fekete Pákó van a maszk mögött. Igazuk is lett.

A Róka jelmez már kicsit nagyobb falatnak bizonyult, ugyanis egyik nyomozó sem találta el, hogy ki lehet a maszk mögött: Szabados Ági volt az.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!