Még eljuthatsz a nyár utolsó fesztiváljára hála az IKEA-nak - ifaktor
Noha hivatalosan a nyárnak már vége és a szeptemberrel megkezdődött az ősz, de még egy „utónyári" fesztiválra jegyet válthatsz, méghozzá az IKEA-ba!


Az IKEA világszerte fesztiválhelyszínekké változtatja áruházaikat szeptember 16-án az IKEA-fesztivál alkalmából.

Magyarországon egy különleges ismerkedő show-ba is invitálják a résztvevőket, melynek házigazdája Miskovits Marci lesz.

Az Örs vezér téri IKEA-ban este 18:00 után várják a fesztiválozókat, akik különleges akciókkal és programokkal számolhatnak az eseményen.

Kőnig Anna, vagyis Followanna az Instagram-oldalán írt a fesztiválról:

„Csak nem maradt el idén a fesztiválozás nekem sem! Idén az IKEA Fesztiválon veszek részt, amit az IKEA 2021 szeptember 16-án rendez meg. Ez lesz az első 24 órás globális fesztiválja, amelynek keretében az otthoni élet szépségét és különlegességét ünneplik. A fesztiválon mutatják be az IKEA több új kollekcióját is, többek között a gamerek számára tervezett termékcsaládot is. Szeptember 13-15. között egy regionális, élőben streamelt, online konferenciasorozaton hangolódhatunk az IKEA Fesztiválra, és ez történik éppen most. Az IKEA Facebook és YouTube oldalán tudjátok követni az eseményeket."

– írta Anna.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!