Még Kim Kardashian pasijának mamája is kommentelt képükhöz - ifaktor
Kim Kardashian rózsaszín felsőben és bugyiban az ujját nyalogatja

Kim Kardashian és Pete Davidson kapcsolata egyre inkább biztosnak tűnik. A kommentelők már lehetséges gyermek születéséről is beszélnek.


Az Instagram nagy úr a világsztárok körében is. Talán az egyik legnagyobb hírértékkel bír mostanában, hogy Kim Kardashian és a nála jóval fiatalabb humorista, Pete Davidson egy párt alkotnak. Erről néha saját posztjaikból, néha rajongók lesifotójából értesül a nagyvilág. Azonban a legutóbbi kép alatt egy olyan kacsa látott napvilágot, amit a fiatal Davidson édesanyja sem hagyott szó nélkül. Természetesen a kommentjét később törölte.

Miután a párról egy autóban furikázós képet posztolt egy rajongójuk, meglódult az emberek fantáziája. Az egyik kommentelő nagyon hisz ebben a kapcsolatban, és azt mondta, hogy

„Várandós lesz a gyermekükkel az év végére.”

Pete Davidson édesanyja, Amy Waters Davidson sem tudott elmenni emellett a hozzászólás mellett. Erre pedig csak egy egyszerű, de annál kifejezőbb kommentet hagyott ott: „Yaaaay”

Természetesen ezt a kommentet azóta már letörölte, viszont a szemfüles rajongóknak sikerült képernyőképen megörökíteni a szóban forgó hozzászólást.

Jelenleg a páros távkapcsolatban él, hiszen Pete New York-ban, Kim pedig L.A-ben lakik. A kapcsolatuk mélységét ugyanakkor az mindenképp jelzi, hogy a fiú már találkozott Kris Jenner-rel, Kim édesanyjával, valamint testvérével Khloé Kardashian-nal és exével, Scott Disick-kel is. Utóbbival közösen a pohár aljára is néztek egy este.

Ugyanakkor egy fontos lépés még várat magára. Kim egyelőre még nem mutatta meg gyermekeinek a humoristát és úgy tartja jónak, ha ez még kicsit tolódik. Mindennek megvan a maga ideje, így nem kapkodnak el semmit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!