Megan Fox folyton labilis különleges "betegsége" miatt - ifaktor
Megan Fox egy rózsaszín ruhában pózol a vörös szőnyegen

A karrierje elején Megan Fox már azonnal a legszexibb nők közé került a közvélemény szerint, de betegsége okot ad arra, hogy ne így gondolj azt.


Igazából egy interjúban gyorsan rámutat arra, hogy a folytonos megjelenés és megfelelési kényszer közel sem annyira egyszerű.

„Szerintem valaki mást látunk; 'aki gyönyörű és akik élete biztos könnyű lehet.'"

A valóság az, hogy az emberek valakiről alkotott képe gyakran különbözik attól, mint ahogy az adott személy látja magát. Fox pedig koránt sem látja magát annyira szépnek, mint amennyire a rajongói.

„Igen, testképzavarom van. Rengeteg a bennem lévő bizonytalanság."

mondta Fox.

A három gyermekes édesanya behozta új pasiját a rapper Machine Gun Kellyt is a képbe, akiről azt mondta, hogy a vele való szerelem segített őt ráébreszteni arra, hogy ki is ő valójában.

„Tudjátok, hogy egy nem mindennapi személyiség vagyok."

nyilatkozta Fox.

„És ebből az énemből rengeteget el kellett temessek, mert nem volt lehetőségem megélni. Ez olyasvalami, az, hogy találkoztunk, mintha a saját lelkem kivetülésével találtam volna szembe magamat. Rengeteg mindent felismertem saját magamból az ő személyiségében és fordítva. Ezek pedig pont azok a tulajdonságok, amiket eddig el kellet zárjak."

Fox mindig úgy érezte, hogy egy része valahogy hiányzik belőle, amit abban a pillanatban ismert fel és kapott vissza, mikor találkozott a rapperrel.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!