Megan Fox és szerelme így isszák egymás vérét - ifaktor
Megan Fox és Machine Gun Kelly

Megan Fox és vőlegénye, Machine Gun Kelly kapcsolata sokakat megbotránkoztatott az utóbbi időben. Azonban őket a nagy közönség véleménye egyáltalán nem érdekli, ha a szerelmükről van szó. Megan most megosztott pár részletet a kapcsolatukról.


Szinte az egész világot lesokkolta, amikor kiderült, hogy Megan Fox és három évvel fiatalabb vőlegénye, Machine Gun Kelly egymás vérét isszák. Mindezt a szerelmes pár egyfajta rituálé részeként teszi. Azonban Megan most tisztázott egy-két dolgot ezzel kapcsolatban.

"Azt hiszem, egymás vérének megivása félrevezetheti az olvasókat, mert az emberek serlegekkel képzelnek el minket, mintha a Trónok harca egyik jelenetében lennénk"

-nyilatkozta a színésznő a brit Glamournak.

Megan továbbá azt is elárulta, hogy valójában csupán pár cseppet isznak egymás véréből, bár ez nem Machine Gun Kellyn múlott, ugyanis a színésznő szerint a férfi szívesen fogyasztana többet is. A két sztár nagyon szoros kapcsolatot ápol egymás vérével, ugyanis egy kis ampullában nyakláncként is hordják azt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!