TOP3 hűtlen világsztár, akiket rajta kaptak a megcsaláson - ifaktor
Kevin Hart és gyerekei egy hajóban

Alice Evans elképesztő esete folytán, összegyűjtöttük azt a 3 sztárt, akik bizony jól megcsalták aktuális párjukat, ezzel elveszítve a bizalmukat.


A sztárvilágban sem minden arany ami fénylik. A hírnév, a rajongók, az átmulatott éjszakák, kötelező megjelenések, mind olyan színtér, ahol egy bizalom híján lévő kapcsolatba fejet üthet a hűtlenség. Ebből adódóan összeszedtük nektek azt a TOP3 világsztárt, akik igenis megcsalták kedvesüket és fájó vége lett az incidensnek.

Khloe Kardashian & Tristan Thompson

Pinterest

Khloe Kardashian neve már magában biztosíték arra, hogy utána forduljanak a férfiak. Azonban itt mégsem ő volt a ludas, hanem NBA-kosaras barátja Tristan Thompson, aki többször is megcsalta Khloet. Első alkalommal egy fotó került ki az atlétáról még 2018-ból, ahol éppen flörtöl egy másik lánnyal, mindeközben Khloe éppen a 9. hónapban volt közös gyermekükkel.

Majd az amerikai hírügynökség a TMZ, egy olyan 2017-es videót hozott nyilvánosságra, ahol Tristan szemmel láthatólag két másik hölggyel csókolózik egy bárban. Ezt követően szakított a pár, de gyermekük születésénél ott volt a kosaras és elindult a jóvátétel útján. A páros újra összejött, majd 2019-ben Thompson most kicsit közelebb lőtt és Khloe féltestvérének Kylie Jennernek a legjobb barátnőjével, Jordyn Woodsszal feküdt le.

Ez már természetesen sok volt Khloenak, aki azonnal szakított Thompsonnal és azóta is külön vannak, miközben gyermeküket mindenhova együtt kísérik és közösen támogatják mindenben.

Kevin Hart & Eniko Parrish

Pinterest

Ez az eset nem teljesen mindennapi. Amikor napvilágot látott a botrány, miszerint Kevin Hart megcsalta feleségét és gyermekei édesanyját Eniko Parrisht, az egészet letagadta. Majd nem sokkal később egy videót posztolt Instagramra egy olyan szöveggel, hogy:

„Bocsánatot kérek a feleségemtől és a gyerekeimtől. Jobban kell csinálnom és jobban is fogom. Nem vagyok tökéletes és sosem voltam. Szeretlek benneteket!"

Mint később kiderült, Hart egy zsarolási botrány főszereplője lett. Valaki egy olyan videó birtokába került, ahol Hart és egy másik nő szexuális tevékenységet folytatnak, ezt pedig fel akarta fedni, némi pénz ellenében. Egy interjúban azonban Hart beismerte a megcsalást.

Amikor felesége számára tiszta lett, hogy azok a „séták a parkban", nem is azok voltak, nem az történt, amire várt volna mindenki. Eszébe jutott a feleségnek, hogy igenis ők egy család és gyerekeik vannak és igen most az a feladat, hogy jobban csináljuk a dolgokat. Parrish ezt mondta:

„Tartozol azzal, hogy jóvá tedd. Tartozol vele."

Azóta a páros elásta a csatabárdot és szemmel láthatólag Kevin Hart igyekezete megtérült.

Ioan Gruffudd & Alice Evans

Pinterest

Gruffudd neve a „Fantasztikus Négyes" című filmből ismerhető leginkább. Az ő szeretett-nem szeretett felesége pedig Alice Evans, aki a „Vámpírnaplók" című sorozat egyik sztárja volt.

A férj pedig a most napvilágot látott hírek szerint már legalább 3 éve viszonyt folytat Bianca Wallace színésznővel. Ennek a sztorinak a furfangossága, hogy a kapcsolat annyira félresiklott valahol, hogy Alice állítólag azt is a sajtóból tudta meg, hogy férje beadta a válókeresetet. Ezen sorozatok teljes letaglózása után, pedig Twitterre öntötte ki szívét a színésznő.

„Nincsenek szavak. Szomorú és összezavarodott vagyok."
„Kiderült, hogy a férjem, aki két éve azt hajtogatja, hogy rossz ember vagyok és nem vagyok kívánatos és hogy nem akar velem már szexelni sem, három éve párkapcsolatban van a hátunk mögött. Sok szerencsét Bianca."
„20 évig együtt voltunk, minden áldott nap legalább 3-4 alkalommal beszéltünk. Ő volt a legjobb barátom és a lelkitársam. Nem tudom hogyan lépjek tovább. Tovább fogok, de egyelőre nincs ötletem."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!