Megdöbbentő titkot árult el Szabó Ádám Tóth Andiról - ifaktor
Szabó Ádám egy sötét háttér előtt áll

Tóth Andi és Szabó Ádám ugyan már rég nem alkotnak egy párt, de még mindig érdekes titkokat tudhatunk meg volt kapcsolatukról.


Ádám nem olyan régen a Late Night Latte című műsor vendége volt és elárulta, hogy új szerelmével már négy hónapja élnek boldog kapcsolatban. Barátnője kilétét azonban nem szeretné felfedni, mert óvni akarja őt a nyilvánosságtól.

Az énekes volt párja, Tóth Andi is szóba került és Ádám elmondta, hogy elég viharos kapcsolatuk volt. A veszekedések többségét az okozta, hogy nem tudta őszintén elmondani a problémáit Andinak, és ez nagyon dühítette a lányt.

Volt persze sok örömteli pillanatuk is. Ádám például kifejezetten szerette Andi főztjét és ahogy mozog a konyhában. Ám a legmegdöbbentőbb dolgot, csak ez után árulta el:

„Fél év után kezdtünk el beszélni a gyerekvállalásról."

Ádám azt mondja szereti a kicsiket és, hogy korábban volt is gyerekes párja már. E mellett pedig nagyon szeretné, ha az édesapja nagypapa lehetne. Ezek a gondolatok már Andi mellett is felmerültek benne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!