Megdöbbentő titkot árult el Szabó Ádám Tóth Andiról - ifaktor

Tóth Andi és Szabó Ádám ugyan már rég nem alkotnak egy párt, de még mindig érdekes titkokat tudhatunk meg volt kapcsolatukról.


Ádám nem olyan régen a Late Night Latte című műsor vendége volt és elárulta, hogy új szerelmével már négy hónapja élnek boldog kapcsolatban. Barátnője kilétét azonban nem szeretné felfedni, mert óvni akarja őt a nyilvánosságtól.

Az énekes volt párja, Tóth Andi is szóba került és Ádám elmondta, hogy elég viharos kapcsolatuk volt. A veszekedések többségét az okozta, hogy nem tudta őszintén elmondani a problémáit Andinak, és ez nagyon dühítette a lányt.

Volt persze sok örömteli pillanatuk is. Ádám például kifejezetten szerette Andi főztjét és ahogy mozog a konyhában. Ám a legmegdöbbentőbb dolgot, csak ez után árulta el:

„Fél év után kezdtünk el beszélni a gyerekvállalásról."

Ádám azt mondja szereti a kicsiket és, hogy korábban volt is gyerekes párja már. E mellett pedig nagyon szeretné, ha az édesapja nagypapa lehetne. Ezek a gondolatok már Andi mellett is felmerültek benne.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!