Így találkozott először Meggyes Dávid és Stana Alexandra - ifaktor
Meggyes Dávid és Stana Alexandra boxedzés után.

Az üzletember szerint akkor még csupán egy kezdeti szimpátia volt köztük semmi több.


Meggyes Dávid és szerelme, Stana Alexandra az év elején tárták nyilvánosság elé a kapcsolatukat. A páros között pedig annyira jól meg volt az összhang, hogy tavasszal már össze is költöztek. Mindketten egy házasságból léptek éppen ki, de olyan hamar egymásra találtak, hogy már nem bírták titkolni mit éreznek egymás iránt.

Az üzletember és a Dancing with the Stars táncosnője pontosan egy évvel ezelőtt találkozott először személyesen és nemrég egy Instagram-bejegyzésben is megemlékeztek erről a pillanatról. Dávid az akkor készült közös fotót is megmutatta, továbbá elárulta, hogy akkor csupán pár percet sikerült beszélniük egymással, de mindkettőjükben mély nyomot hagyott a találkozás.

Egy tök ártatlan képpel indult napra pontosan 1 éve…Itt találkoztunk szemtől szemben először! 😍 Isten az atyánk, semmi de semmi hátsó szándék nem volt bennünk, csak egy kellemes szimpátia, ami tartott kb 4 és fél percig, ugyanis az Exatlonos haverok meg a csinos ruhák úgy néz ki nagyobb benyomást tettek 😂😂😂😜 Ki gondolta volna, hogy egy évvel később egymás mellett fekszünk és kelünk!? ❤️🙏🏼 de nem bánom…sőt! Csoda vagy

írta Dávid az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!