Meghan kinevette és kigúnyolta Erzsébet királynőt - ifaktor
meghan markle és harry herceg
Meghan Markle nemrég ünnepelte a 40. születésnapját, és ez alkalomból forgatott egy videót, amiben hírességeket kért meg arra, hogy nyújtsanak segítséget azoknak a nőknek, akik a vírusjárvány alatt elveszítették a munkájukat – írja a joy.hu.


A Melissa McCartneyval közös klipben egy teáscsészét szürcsölnek, miközben az A Kém és A Főnök című filmek főszereplője egy kalapot is magán visel.

„Van más is, aki azt gondolja, hogy Meghan és a barátja, Melissa McCartney kigúnyolja Erzsébet királynőt a szülinapi videóban? Mindketten régi csészét és csészealjat szorongatnak, amilyet Meg a blogján is megmutatott, miután életében először találkozott a királynővel. Melissa ráadásul amellett, hogy iszik a csészéből, még fancy ruhát és kalapot is visel. Ez a gúnyolódás megmutatja, mit gondol Meg valójában a királyi családról. Megkapta, amit akart, és magabiztos abban, hogy túljárt mindenki eszén. Már csak meg kell várnunk Harry kifakadását a memoárjában"

– írta egy szakértő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!