Meghan Markle farmerban érkezett a texasi mészárlás áldozataihoz - ifaktor
Meghan Markle csíkos ingben

Amerikában ismét elszabadult a pokol, ahol egy texasi mészárlás közben, számos életet kiontottak. Az áldozatok sírját maga Meghan Markle is meglátogatta.


Meghan Markle is tiszteletét és együttérzését fejezte ki az áldozatok hozzátartozói felé, valamint meglátogatta a fejfákat is, amiket az áldozatok emlékére állítottak Uvalde városában.

Meghan egyenesen California államból repült Texasba, hogy fehér rózsát vigyen azon gyerekek és felnőttek sírjára, akiket kedden, embertelen könyörtelenséggel lemészárolt egy fiatal az egyik iskolában.

A lövöldözés 19 gyermek és 2 felnőtt áldozatot követelt, amely a Robb Általános Iskolában zajlott végbe. A fiatal elkövetőt a rendőrök lelőtték, de ez nem hozza vissza a 21 áldozatot. Az síremlékeket a megyei bíróság előtti parkban állították fel, ahová a hercegnő egy fehér pólóban, baseball sapkában és egy farmerban érkezett. A TMZ képein jól látszik Meghan visszafogott stílusa.

Meghan többször körbejárta a kis fehér kereszteket és maga elé roskadva nézte őket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!