Vilmos herceg kibabrált Harry herceggel és Meghan Markle-el - ifaktor
Harry herceg és Meghan Markle mosolyognak

Az eredeti terv szerint Harry herceg és Meghan Markle Windsorban tartották volna második gyermekük Lilibet keresztelőjét, azonban ezt Vilmos herceg nem engedi.


Harry herceg és Meghan Markel második gyermeke még a nyáron született meg, akit dédnagymamája és egykori nagymamája után neveztek el Lilibet Diana Mountbatten-Windsornak. A pár mivel Amerikában él, így nem volt eddig lehetőség arra, hogy találkozzanak a családdal és a rokonok szemügyre vehessék a kislányt. Ez okból kifolyólag arra a döntésre jutottak, hogy az Egyesült Királyságban fogják megkeresztelni lányukat, méghozzá a windsori Szent György-kápolnában.

Ezt azért is szerették volna, mert Erzsébet királynő is nagyon szeretné látni a kis Lilibetet és a koronavírus okozta helyzet óta, sajnos nem találkozott Harryékkel. Az NBC királyi családjának specialistája Neil Sean azonban elárulta, hogy történt egy olyan dolog, amivel senki nem számolt.

Ennek a jól megkomponált tervnek Harry bátyja Vilmos azonban útját állta.

„Mind Harry, mind Meghan nagyon szeretett volna hazatérni valamint, hogy a keresztelő a királynő jelenlétében legyen megtartva. Vilmos azonban úgy döntött, hogy ő márpedig ezt nem akarja, mert akkor jópofát kell vágjon öccséhez, amit nem fog. Ezt egy belsős forrástól tudom. Tehát Vilmos herceg volt az, aki megvétózta a windsori keresztelőt, mert szerinte nem lett volna jó ötlet"

nyilatkozta Neil Sean.

Egyelőre még kérdéses, hogy erre a lépésre miként reagál majd Harry és Meghan, egy biztos, könnyen lehet, hogy ezzel a megnyilvánulással Vilmos végleg pontot tett a családi perpatvar végére és örökre kedvét szegte a hercegnek és feleségének, hogy valaha is egyesíteni próbálják a családot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!