Meghan Markle-t ormótlan hazugságok miatt, beperelte nővére - ifaktor
Harry herceg és Meghan Markle mosolyognak egymásra

Samantha Markle szerint Meghan csupa valótlan dolgokat állított az interjúban és csak egy önsajnálatra kiéhezett nőszemély.


„Meghan Markle gyerekkora közel sem volt annyira elviselhetetlen, mint amilyennek szeretné beállítani.” – nyilatkozta Samantha Markle, aki történetesen Meghan féltestvére. Most pedig több valótlan állítása miatt, beperelte a hercegnőt, akinek ezekért bíróság előtt kell majd felelnie.

Samantha többek között rágalmazás vádjával indított pert saját féltestvér ellen, ugyanis szerinte Harry és Meghan, abban a bizonyos interjúban melyet Oprah Winfreynek adtak, valótlan dolgokat állítottak, amelyek a Markle-családot rendkívül rossz fényben tüntetik fel.

Samantha szerint Meghan rossz és valótlan dolgokat állított róla és családjáról csakis azért, hogy azt mutassa, túl van a családja „élősködésén” és a hirtelen jött hírnevet és pénzt már tudja kezelni, nem fog bedőlni a kéregetéseknek. Sam szerint Meghan úgy állította be, mintha egyke lenne, holott ugyanattól az embertől, Thomas Markle-től származnak.

TMZ

Elmondása szerint abban sem mondott igazat, hogy utoljára Sam-et 18-19 éve látta, előtte pedig megint csak 10 évvel azelőtt. Valamint ott is sántít a történet, hogy Meghan úgy állította be magát, mintha mindenért ő dolgozott volna meg kőkeményen és semmit nem tettek volna alá. Samantha ezt hallva újabb igazságokat fedett fel.

Szerinte teljesen alaptalan és a családra szégyent hozó megközelítések ezek, ugyanis édesapjuk fizette mindkettejük számára az elit és magániskolákat, valamint a tánc és színészi képzéseiket is. Thomas nem csak ezeket, de még Meghan iskolai díját és megélhetésének költségeit is teljesen kifizette, amikor elment tanulni a Northwestern Egyetemre.

Samantha azt állítja, hogy Meghan interjúja, mely az egész családot, köztük őt is rossz színben tüntette fel, ellehetetlenítette attól, hogy munkát találjon. Mindenki előre megbélyegezte őt és ezért komoly mentális problémákkal küzdött.

Meghan ügyvédje is reagált a vádakra. Szerinte teljesen alaptalan minden és abszurdnak tartja, hogy ha ez igaz is, miért most került nyilvánosságra, ennyi idővel az interjút követően? A legminimálisabb figyelmet fogják ennek az egésznek szentelni, mert szerintük még arra sem méltók az ellene felhozott vádak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!