Megjelenik Tóth Gabi férjének, Krausz Gábornak az első receptkönyve - ifaktor
Tóth Gabi egy ablaknál ül egy függöny előtt

Tóth Gabi nagyon büszke férjére, hogy megjelenik első könyve.


Tóth Gabi legfrissebb Instagram-posztjában tette közzé, hogy férjének, Gábornak legújabb könyve nemsokára már előrendelhető lesz. Az énekesnő mindenben támogatja férjét és szeretettel beszél eredményeiről.

Szerinte Gábor rengeteg munkát és nem utolsó sorban alázatot fektetett a könyv elkészültébe. Így fogalmazott képe mellett:

„Kedves emberek! Nagyon nagy szeretettel és büszkeséggel jelentem be, hogy drága férjemnek @gabor.krausz-nak már úton van a nyomdába élete első könyve, ami már előrendelhető a sztorimban és Gábor hivatalos facebook oldalán található linken! Rengeteg munka és alázat, amit ebbe a könyvbe fektettek Gáborék! Mondhatom, hogy megérte."


A rajongók is kifejezték gratulációikat:

"Gratulálok, a könyvhöz és hogy ember tud maradni."
"Gratulálok! A legnagyobb kedvencem vagy. Sosem szerettem főzni, de az ételed és a magabiztosságod annyira inspiráltak, hogy majdnem minden nap kreatívkodok valamit receptjeid alapján ....Szlovàkiàba is rendelhető?"

Mi is sok sikert kívánunk Gábornak a könyvéhez!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!