Megjelent a ’Spencer’ hivatalos előzetese Kristen Stewarttal - ifaktor
Kristen Stewart a Spencer című film forgatásán szőke hajjal támaszkodik egy asztalon

Kristen Stewart főszereplésével jön az új film, ami Diana hercegnő életéről, válságos idejéről és válásáról szól.


Kijött a hivatalos előzetese is a 'Spencer' című filmnek. Kristen Stewartot már régen felkérték, hogy vállalja el ezt a szerepet és ő boldogan igent mondott, ugyanis szerinte egy olyan lehetőséget, amiben a világ egyik leghíresebb hercegnőjét alakíthatja, nem utasíthatott vissza.

A film az 1991-es királyi családi karácsonyt mutatja be, ahol Diana hercegnő otthagyja Károly herceget. Az előzetesben elmondja: „Ebben a házban nincs jövő. A múlt és a jelen pedig ugyanaz."

A történet szerint 1991-ben már nagyon elhidegült egymástól a wales-i herceg és hercegnő. Rengeteg rosszindulatú pletyka és kemény rágalmazások érték őket, Diana azonban a békés utat választotta. Abban az időszakban volt evés, ivás, ármány, lövöldözés, vadászat, Diana tudta, hogy csinálja. „Ebben az évben, a dolgok teljesen megváltoznak."

Mi is alig várjuk, hogy láthassuk a változást és eredményeit, amire nem sokáig kell várjunk, hiszen november 5-én érkezik a 'Spencer' a mozikba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!