Meglepő dolog derült ki a Keresztanyu című sorozat sztárjáról, Németh Kristófról - ifaktor

Hétfőn indult az RTL Klub közkedvet sorozatának, a Keresztanyunak második évada. A képzeletbeli Makkosszálláson tovább komplikálódik a helyzet. Németh Kristóf kulisszatitkokat árult el karakteréről.


A műsor készítői beszámoltak róla, hogy kicsit pesszimistán álltak az első évad forgatásához, de álmukban sem gondolták volna, hogy ekkora siker lesz a sorozat. Véleményük szerint azért örvend ekkora népszerűségnek a műsor, mert sokat lehet rajta nevetni és tele van váratlan fordulatokkal.

A második évad sem fog szűkölködni a kalandokban. Egy igazi vonatrablást is láthatnak majd a nézők. Forgattak ralipályán, iskolában, de még sintértelepen is.

Németh Kristóf alakítja Bárány Jóskát, a falu legbefolyásosabb emberét, aki egyben csontkovács is.

A színész el is árult egy pár titkot karakteréről:

„Magam is járok masszőrhöz, ezért megkértem, hogy mutasson pár fogást, hogy minél hitelesebben tudjak játszani. Kvázi plusz órákat vettem, de rájöttem, mivel a karakterem nem jó szakember, viccesebb, ha ügyetlen vagyok."

majd ezzel folytatta a forgatási helyszínt illetően:

„A nézőknek jó hír, hogy már utakat szerveznek a díszlethez, ami így látogathatóvá vált. Ez abszolút szokatlan a hazai produkcióktól, de szerintem nagyon klassz. Ráadásul a szemfüles nézők tudhatják, hogy itt forgott a Drága örökösök is, de azóta át lett építve a „falu", ahová én már régi lakosként járok vissza, hiszen a másik produkcióban is játszottam."

A felől nincs kétségünk, hogy a Keresztanyu második évada is hatalmas sikernek fog örvendeni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Polgár Kriszta elárulta: nem lesz több gyereke

A napokban megszületett Polgár Kriszta harmadik gyermeke egy kislány személyében. Két fia után ez igazi felüdülés lehet. Azonban elárulta: nem szeretnének több gyermeket már.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!