Meglopták Rákóczi Feriéket a családi házuknál - ifaktor
Rákóczi Feri és felesége, Béka.
Rákóczi Feri és felesége, Béka amikor hazaértek szinte fel sem fogták elsőre, hogy mi is történt. A lopásról Feri mesélt a Balázsék-ban. Több százezer forint értéket loptak el a magyar rádióstól.


Tolvajok jártak Rákóczi Feri családi házánál. A rádiós velencei kertjéből drága sporteszközöket loptak el, most az interneten próbál rátalálni értékeire.

Feri akkor vette észre, hogy velencei otthonuk kertjéből hiányzik a két SUP-juk, amikor feleségével hétfőn este sportoláshoz támadt kedvük, azonban a sporteszközöknek nyoma sem volt. A Rádió 1 műsorvezetője egyelőre tanácstalan, hogy mihez kezdjen, egyáltalán érdemes-e rendőrséghez fordulni annak reményében, hogy visszakapja eltulajdonított fejenként 200-300 ezer forintot érő SUP-jait – írja a Bors.

„Van egy kis tároló házunk, ami annyira kicsi, hogy nem fér be a két eszköz felfújva, e mellé szoktuk letenni, ezzel eddig nem is volt semmi baj. Tegnap délután hazaértünk Békával, kimentünk a hátsó részbe az udvarra, én magam észre sem vettem, csak amikor el akartunk vele indulni, bizony eltűntek, de úgy, hogy a kis vezérlőjét nem vitték el"

– mesélte Feri a SUP-lopás részleteit.

„Nem tudom, hogy most mit csináljak. Elkezdtem nézni a hirdetéseket Velence környékén, hátha a hülyéje fölrakja: használt SUP eladó skegek nélkül címmel. Hátha felismerem, és odamegyek, mint vásárló. Most jelentsem föl?"

– elmélkedett Balázsékkal Feri.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!