Megrendezett volt Will Smith verekedése az Oscar-díjátadón? - ifaktor
Will Smith pofon vágja Chris Rockot az Oscar-díjátadó színpadján

A 2022-es Oscar-gála alighanem Will Smith verekedéséről marad emlékezetes. A pofont kapó Chris Rock azonban nem lepődött meg annyira.


A 2022-es Oscar-díjátadó szép csendben lemehetett volna, ha nem kavarja fel az állóvizet egy olyan beszólás, amit Will Smith a legkevésbé sem tolerált. Chris Rock a színpadon állva vicceket mondott, és mikor célba vette a színészt és feleségét, akkor egy oda nem illő dolgot mondott, amire jött ez a pofon.

Will Smith miután megregulázta Rock-ot, visszament a helyére és azt mondta:

„Soha többé ne merd a szádra venni a feleségemet!”

Ugyanakkor az incidenst követő néhány másodpercben Chris Rock egyáltalán nem tűnt meglepettnek, pláne, hogy előtte együtt nevetgéltek. Így felmerülhet a kérdés, hogy valóban heves indulatok dúltak a színészben, vagy csak a show része volt az egész?

Persze előfordulhat, hogy a pofon valódi volt, úgy viszont Rock rettenetesen jól reagálta le a dolgot, hiszen a hozzá illő profizmussal folytatta és kommentálta az esetet. A rajongók véleménye is megoszlik, de többen gondolják, hogy ez minden volt, csak nem igazi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!