Megyeri Csilla tiszta vizet öntött a pohárba: szereti párját - ifaktor
Megyeri Csilla rózsaszín kardigánban ül a Life Tv stúdiójában

Bár a mindent elsöprő szerelem már elmúlt, ettől még szereti és tiszteli párját Megyeri Csilla, aki a Life Tv reggeli műsorában mesélt kapcsolatáról.


Korábban Csilla interjút adott egy újságírónak, aki megkérdezte az influenszertől, hogy 8 év párkapcsolat után még mindig szerelmesek-e egymásba Zsoltival.

Csilla erre azt felelte, hogy a szerelem átalakult szeretetté, ami szerinte teljesen normális egy bizonyos idő után, ez azonban kiforgatva látott már napvilágot. Így a Life Tv-ben öntött tiszta vizet a pohárba a sztár.

,,Az újságíró megkérdezte, hogy mi a titka annak, hogy mi Zsoltival 8 éve együtt vagyunk, mert minden celebpár idén szétment. Én elmondtam szépen, hogy mit gondolok, mi a tapasztalatunk. Majd megkérdezte, hogy még szerelmesek vagyunk-e egymásba. Erre én azt válaszoltam, hogy átalakult. Az a kezdeti mindent elsöprő szerelem egy bizonyos idő után átalakul. Ha tetszik, ha nem"

- válaszolta meg a Life Tv műsorvezetőinek Csilla.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!