Megyeri Csilla elárulta, hogy lett vékony és egyben kisimult - ifaktor
Megyeri Csilla egy étteremben eszik

Megyeri Csilla úgy döntött, hogy ha már plasztikára adja a fejét, akkor egyszerre kettőt is elvégeztet, így nem csak karcsú testű, de selymes arcú is lett.


Megyeri Csilla a Metropolnak adott interjújában elmondta, hogy nagyon nem voltak egyszerűek a tini évei. Rendkívül erős, bőr alatti pattanásokkal küzdött, aminek nyomkodása és kezelése, azt az eredményt hozta, hogy csúnya hegek maradtak az arcán. Miután felnöttként most úgy döntött, plasztikáztat, egyből az arcát is megcsináltatta egy nem hétköznapi módszerrel.

"Sokáig nagyon heges volt az arcbőröm, mert fiatalabb koromban nagyon csúnya pattanásokkal küzdöttem. Éppen ezért tavaly a hasamból leszívott zsírral töltettem fel a hegeket, és bár a gyógyulási idő hosszú volt, megérte. A hegek mellett van néhány májfoltom is, mert korábban nem használtam fényvédőt, pedig most már tudom, hogy az elengedhetetlen."

Majd arra is kitért, hogy nem csak ezen múlik a karcsúság.

"Rossz tulajdonságom, de sajnos hajlamos vagyok hamar ráunni a dolgokra, ezért igyekszem változatos mozgásformákat végezni. Heti egyszer pilatesedzésre járok, időnként elmegyek edzőterembe is, illetve szívesen futok a környékünkön lévő tó körül. A futás nagyon kikapcsol, olyankor össze tudom szedni a gondolataimat. Egy ideje járok ultrahangos zsírbontásra is, ami teljesen eltüntette a narancsbőrömet. Ez egy pénztárcabarát, de hatékony kezelés, amit jó szívvel ajánlok a hölgytársaimnak. A zsírbontás mellett hulahopp-karikázni is elkezdtem, mert bár gyerekes játéknak tűnik, de nagyon kemény edzésforma és gyönyörűen formálja a derekat."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!