Megzavarták Gergő gazda elméjét a pikáns fordulatok - ifaktor
Gergő gazda lóháton kalapban

Két lány között vacillál Gergő, a történések pedig nem segítettek a helyzetén.


Két lányt is hazaküldött Gergő gazda, így szinte már a célegyenesben érezhette magát, amíg nem jöttek a pikáns történések.

Az első alkalommal azzal az Eleonórával csattant el heves csókcsata a randikertben, akinek szinte Gergő könyörgött a telefonban, hogy adjon neki még egy esélyt, amiért otthagyta őt Budapesten és nem hozta magával a farmra. Ezt az esélyt megkapta a gazda, így úgy érzi, ki is kell vegye a részét a hálából. Jó úton haladnak.

A másik kiszemelt Bogi, pedig a legutóbb rendkívüli módját választotta a randi felpaprikázásának és míg Gergő elvitte őt egy kocsikázásra, ő beizzította a rakétákat és szájjal, lábbal, kézzel minden létező eszközével megpróbálta magához láncolni Gergőt, egy orális kényeztetés keretein belül.

Ezzel Bogi felvette a kesztyűt és elindult Gergő találgatása, hiszen mindkét lánnyal rendkívül jól érezte magát, de a magát „bevállalósnak" nevező Dóri is ott van a körben, akinek egyelőre nem tudni milyen tervei vannak Eleonórát és Bogit űberelni. Kíváncsian várjuk!

Egy biztos, a végén Gergő gazdának választania kell majd és akkor eldől, ki nyerhette el a végső győzelmet és vele együtt a gazda úr szívét.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!