Méregdrága luxusautót vett magának Telegdy Dániel - ifaktor

Telegdy Dániel, művésznevén T. Danny elképesztő utat járt már be „Csak te" című számával, amely 2018-ban jelent meg. Jelenleg is az egyik legsikeresebb mainstream előadók között tartják számon hazánkban. Most pedig új autójával kápráztat el mindenkit!


A fiatal fiú legújabb Instagram- posztjában mutatta meg újonnan vásárolt, legelső autóját, ami bizony egy csodaszép Mercedes S63 AMG. Az autó több mint 500 lóerős, ezt Dani több videójában is demonstrálta már. A jármű értéke pedig nem kevesebbre, mint 30 millióra rúg.

Dani oldalát 193 ezren követik. Így fejezi ki háláját rajongói felé, akiknek segítsége és támogatása nélkül úgy érzi nem jöhetnének létre elképzelései:

"Köszönöm nektek, akik hallgattok és támogattok, nélkületek nem valósíthatnám meg az álmaim."

Mi a továbbiakban is csak sikereket kívánunk Daninak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!