Mészáros Norina nem veheti kezébe kislányát - ifaktor
Mészáros Norina, Young G és kislányuk Rebeka egy közös képen

Azt követően, hogy feleség lett, szinte azonnal műteni kellett Mészáros Norinát, akinél súlyos méhnyakrákot diagnosztizáltak.


Mészáros Norina immáron feleség és édesanya is egyben. A korábbi villalakó Young G elvette addigi jegyesét, hogy kapcsolatukat még szorosabbá tegyék. A nagy nap előtt 8 hónappal, már első közös gyermekük is megszületett, de Norina számára a szülés és az azt követő időszak kellemetlen és fájdalmas megpróbáltatásokat hozott.

Norinánál sajnálatos módon méhnyakrákot diagnosztizáltak, amit azonnal orvosolni kellett. Ennek fényében, önálló erőből nem lehet többé gyermeke. Elmondása szerint nagyon hálás amiért sikerült időben észrevenni a betegséget és annak is, hogy Rebeka épségben megszülethetett.

Sajnálatos módon hosszas kényszerpihenői miatt, nagyon keveset tudja dajkálni kislányát, de Young G igyekszik minden tőle telhetőt megtenni, hogy segítse őt életének egyik legnehezebb periódusában. Norina egyébként folyamatosan posztol Instagramra, ahol megosztja követőivel a vele történteket. A legutóbbi történetében pedig leírta, mi is a legnehezebb a betegségben:

„Tudjátok, mi a legnehezebb ebben a betegségben? Nyolc hónapja megszültem a lányom, és azóta háromszor műtöttek, folyamatos kényszerpihenés... Most is nyűgös a lányom, és nem vehetem az ölembe, nem tudom, csak szavakkal nyugtatni... Borzalmas érzés! Teljes értékű, egészséges anyuka akarok lenni!"

Jobbulást kívánunk Norinának!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!