Durván elfajult Metzker Viki bulija - ifaktor
Metzker Viki lila, flitteres ruhában
Új klipet forgat Metzker Viki
Instagram/@djviktoriametzker

Durván elfajult Metzker Viki bulija

Metzker Vikivel olyan dolog történt, ami eddigi életében még soha. A fiatal lemezlovas Instagram-oldalán mutatta eldurvult bulijának eredményét.


Metzker Viki mondhatni napi szinten járja az éjszakákat. Lemezlovasként nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében. Legutóbbi bulijában bár a hangulat töretlen volt, a telefonja, azonban nem.

Ugyanis Viki Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, hogy teljesen összetört a telefonja kijelzője, bulizás közben. Most pedig a lemezlovas a rajongóihoz fordult segítségért, hátha tudnak ajánlani neki egy megbízható szervízt.

,,Buli next level—>Sz*rrá tört a telóm kijelzője (lapozz🤷🏼♀️), de a buli legalább patika volt😂 Ilyen életemben nem történt még amúgy, hogy így összetörjek egy telefont…kb olyan mintha átdöfte volna valami😅 és itt már nem volt rajta az üvegfólia, ami ugyanígy nézett ki, mondom csak alá nézek👀🥶😪😭 Na mindegy, ha tudtok jó és megbízható szervízt Budapesten, kérlek küldjétek!🙏🏻 Köszi Pápa🔥 ezt az estét több okból sem felejtem el😂❤️🔥📱💥”

-írta Viki az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!