Hatalmas megtiszteltetés érte Metzker Vikit - ifaktor
Metzker Viki fehér ruhában

A népszerű lemezlovas, Metzker Viki is fellép az idei EFOTT fesztiválon, amely több szempontból is rendhagyó eseménynek fog számítani.


Metzker Viki az Instagram-oldalán osztotta meg a nagy hírt követőivel, miszerint ő is egyike lesz az EFOTT fesztivál fellépőinek. A lemezlovas nagyon örült ennek, hiszen úgy gondolja minden szakmabeli álma egy ilyen nagy színpadon fellépni.

Több szempontból is rendhagyó lesz ez az esemény, ugyanis a fesztivál történetében most először kerül magyar lemezlovas a színpadra. Viki már most nekikezdett a felkészülésnek és ígéri a rajongóinak, hogy egy szuper bulival lepi majd meg őket.

,,EFOTT nagyszínpadon leszek idén!!!😭😍🔥 Azt hiszem minden Dj álma, hogy nagyszínpadon zenélhessen, ráadásul megkaptam az End Show-t a szerdai napon❤️🔥🥹🔥…hihetetlen! Mikor felhívott az EFOTT vezetősége, hogy a fesztivál történelmében először tesznek magyar Dj-t nagyszínpadra, ráadásul csak egy dj-t és az én lennék, nem is akartam elhinni!!!😱 Gyerekek az álmok valóra válnak és a sok munka gyümölcse beérik mindig!! Odavágunk idén egy olyan show-val, amit még magam is nehezen hiszek el👏🏻😍❤️🔥 Köszönöm a bizalmat @efott_official !!! 😘”

-írta Viki az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!