Metzker Viki csúnyán összeveszett egy követőjével - ifaktor
Metzker Viki fehér ruhában
Hatalmas megtiszteltetés érte Metzker Vikit
Instagram/ @djviktoriametzker

Metzker Viki csúnyán összeveszett egy követőjével

Metzker Viki macskája újabb negatív kritikát kapott, ami mellett a lemezlovas viszont nem tudott szó nélkül elmenni és elmondta a véleményét a rosszindulatú követőnek.


Metzker Viki biztosan cicapárti és ezt mindig be is bizonyítja az Instagram-oldalán. Ugyanis előszeretettel oszt meg fotókat a macskáiról. Igazán különleges egyedeket tart otthon, köztük egy kopasz macskát is, aki azonban sokszor bántanak a követői. Hiszen az állat egyedi külsője igazán megosztó.

,,Mielőtt azt írnád, hogy ronda…üzenem—> Te sem vagy szebb 🤷🏼♀”

-írta Instagram-bejegyzésében Viki.

Egy követője, azonban a lemezlovas különleges kérése ellenére is azt írta, hogy a képen látható macska ronda. Ezt viszont Viki sem hagyta szó nélkül és elég hosszan kifejtette a véleményét.

,,felmerül bennem egy kérdés, hogy miért kell egy állatról , ráadásul háziállatról így beszélni? Szerinted, majd más lesz, ha ezt kijelented? Vagy jobb a szívednek most, hogy ezt ide írtad? Süt az írás stílusából is, hogy gonosz…Komoly gond van annak a fejeben, aki ilyen szívtelenül és paraszt módon nyilvánul meg🤷🏼♀️ bár a mai világban mar hozzászokhattam volna, hogy megy az állandó bántás, lelki megnyomorítás az emberi kapcsolatokban is! Mennyire romlott az, aki már egy védtelen macskára is így néz és így jellemzi…mi lehet annak a szívében?😪🤢 Én szégyellem magam az ilyen társadalmi torzók helyett is…és igen azok vagytok!!! Rokkantak érzelmileg! Sajnállak titeket…🙏🏻”

-válaszolta Viki.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!