Michael Douglas Benjamin Franklin bőrébe bújik - ifaktor
michael douglas catherine zeta-jones puszit adnak egymásnak

A színész visszautazott az időben!


Michael Douglas alakítja Benjamin Franklint az Apple TV+ hamarosan megjelenő Franklin című limitált sorozatában, és sikerült teljesen átalakulni az egykori feltaláló és politikai filozófussá. A képen Douglas barna színű mellényben és fodros fehér ingben, hosszú, ősz hajjal látható és töprengően kinéz az ablakon.

Egy sajtóközlemény szerint a limitált sorozat Benjamin Franklin karrierjének egyik legnagyobb „szerencsejátékát” fogja feltárni, amikor meggyőzte Franciaországot – egy abszolút monarchiát –, hogy aláírja Amerika demokráciakísérletét.

"Hírnevének, karizmájának és találékonyságának köszönhetően Franklin felülmúlta a brit kémeket, a francia besúgókat és az ellenséges kollégákat, miközben megalkotta az 1778-as francia-amerikai szövetséget és az 1783-as végleges békeszerződést Angliával. A nyolcéves francia misszió Franklin leglényegesebb szolgálata országa számára, amely nélkül Amerika nem nyerte volna meg a forradalmat."

-áll a sajtóközleményben.

A limitált sorozat a Pulitzer-díjas Stacy Schiff A nagy improvizáció: Franklin, Franciaország és Amerika születése című könyvén alapul, a rendező pedig Tim Van Patten lesz, aki a The Sopranos többek között, Szex és New York és a Trónok harca sorozatot is rendezte.

„Michael teljesen eggyé vált a szereppel, átalakítva a testét, hangját, ritmusát. A humora pedig nagyon szórakoztató. (..) Azt hiszem, az emberek Michael Douglas valaha volt egyik legnagyobb teljesítményét fogják látni ebben a projektben."

– mondta a produkció további rendezője, Tony Krantz.

Az Apple TV+ még nem jelentette be a Franklin megjelenési dátumát.


Ne hagyd ki!