A leghíresebb Michael Jackson imitátor, elvert egy járókelőt - ifaktor
Michael Jackson hasonmása kalapban és napszemüvegben

Las Vegas utcáin olyan dolgok is megtörténhetnek, minthogy éppen Michael Jackson fojtófogással egy férfit tart lent a földön.


Santa Jackson a legismertebb Michael Jackson hasonmás. Miközben éppen Las Vegasban járt, egy járókelő úgy döntött, hogy beleköt Santanaba és jól megveri. Arra azonban nem számított, hogy a férfi egy ideje már a profi pankrátorok között edz.

A TMZ amerikai hírportálnak a férfi elmondta, hogy egy szóváltás sem hangzott el közte és a járókelő között. Egyszer csak arra lett figyelmes, hogy valaki már üti. Azonnal kapcsolt nála az önvédelmi reflex, melyet a pankrátorok között már jól elsajátított és pontosan csak annyira ártalmatlanította a férfit, amennyire kellett.

Először csak ütni kezdték egymást, majd Santana hamar földre vitte a férfit, akit aztán a fojtófogásból nem engedett ki addig, míg már majdnem elveszítette eszméletét. A férfi elmondása szerint a támadó részeg volt és valószínűsíthetőleg rossz napja volt, ezért támadt rá Michael Jackson 2.0-ra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!