Michael Jordan használt alsóját aukcióra bocsájtják - ifaktor
Michael Jordan nyújtott nyelvvel vezeti a labdát egy NBA mérkőzésen

A világ egyik legjobb kosarasról, Michael Jordanről van szó, de mindennek van egy határa.


Természetesen Michael Jordant mindenki úgy ismeri, mint a valaha élt egyik legnagyszerűbb kosarast a világon. Az NBA 80-as, 90-es éveit teljesen dominálta és amellett, hogy rendkívüli sportoló volt, mára zseniális üzletember is lett. Kérdezz meg bátran bárkit, még a kosárlabdában nem jártas emberek is ismerni fogják a nevét.

Jordan népszerűségét az is mutatja, hogy számos teljesen szokatlan relikviája került már aukciós keretek közé. A kosaras sztár fő biztonsági embere John Wozniak, több darab rettentően értékes ruhadarabot és egyebeket kapott MJ-től, amiből most néhányat aukcióra bocsájt.

A kollekciójának egy érdekes darabját szeretné értékesíteni a kollekcióból, ami egy Michael Jordan által viselt aláöltöző, amit mérkőzésen a mez alá vesznek fel a sportolók. Az aukció 500 dollárról, nagyjából 150 ezer forintról indul és 24 nap múlva zárul.

Egyelőre nem tudni, hogy mennyiért fog elkelni a világsztár által hordott aláöltöző, de az biztos, hogy a jövőbeli tulaj egy rendkívül érdekes és szokatlan darab tulajdonosa lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!