Mike Tysont megölte egy ritka béka mérge, majd feltámadt - ifaktor
Mike Tyson fehér pólóban ökölbe szorított kézzel

Egy interjúban mondta el Mike Tyson, miként lett rosszul, majd halt meg egy rendkívül ritka béka mérgétől.


„Meghaltam az első trippem közben."

mondta az 55 éves, ex-világbajnok bokszokló egy újságnak, a Miamiban rendezett drog-konferencián.

„Láttam a halált és gyönyörű volt. Az élet és a halál is gyönyörű, de a halált rosszként emlegetik. A Toad (pszichoedelikus méreg) megtanított arra, hogy nem leszek itt örökké. Van egy bizonyos lejárati dátum."

A mérget egy ún. Bufo alvarius békafajta bőre termeli. Ez a béka 7 hónapot a 12-ből föld alatt tölt, amikor viszont előbújik, a bőréből kiáramló mérget ha beszippantod, rövid, de nagyon erős pszichoaktív trippet okoz. A mérget hosszú ideig gyógyítási rituálékhoz használták, de az LSD népszerűségének növekedésével erre is nőtt a kereslet, így a gazdagok körében egyre jobban elterjedt.

Tyson 4 évvel ezelőtt talált rá erre. Ekkoriban 45 kilogramm túlsúllyal, masszív alkoholizmussal és droghasználattal küzdött. Leamortizálódott és boldogtalan volt. Az egyik barátja tanácsolta neki, hogy próbálja ki a Toad mérget, mert az bizony egy jó cucc.

„Ki is próbáltam. Kemény drogokat toltam, mint a kokain, szóval úgy voltam vele, hogy miért ne? Egy teljesen más dimenzió. Mielőtt használtam volna a Toadot, egy roncs voltam. A legkeményebb ellenfél akivel szembe kellett nézzek, az én voltam. Az önbecsülésem is alacsony volt. Az embereknek, akik nagy egoval rendelkeznek, gyakran az önbecsülésük a „béka segge alatt van". Az egonkat használva ellensúlyozzuk ezt. A Toad levetkőzteti rólad ezt."

Mára 53 alkalommal használt már Toad-mérget, valamikor napi háromszor. Elmondása szerint ledobta azt a 45 kiló pluszt, újra elkezdett bokszolni és újra rátalált a feleségére és gyerekeire. Ezen felül pedig nagyon nagy támogatója lett a pszichoedelikus hatóanyagnak.

„Sokkal kreatívabb lettem tőle és segít összpontosítani. Sokkal inkább jelen tudok lenni mint üzletember és vállalkozó."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!