TOP3 szexi Mikulás a színész világból - ifaktor
Kurt Russel mikulásként

Nincs olyan év, hogy ne gondolnánk a jó öreg, dagi, piros ruhás, szakállas tejivó Mikulásra. Most megtudhatod, kik is az „igaziak”.


Az ünnepi időszak rendkívül csodálatos. Tele van vidámsággal, adakozással, szeretettel és békével. Több megfogható területet is vizsgálhatnánk, azonban most egy olyan érdekes témával foglalkozunk, ami több, mint izgalmas.

Amerikában rengeteg embert izgat a Mikulás. Hosszú hajú, nagy kabátos, szakállas öregember, aki folyton piros ruhában és sapkában jár. Azokat, akik betegesen rajonganak az öregúrért, Santaphilia szakkifejezéssel illeti az angol. Ez pedig egy valóságos és létező jelenség, amit az, hogy a Mikulás kinézetű emberek évről-évre sokasodnak, még inkább táplál. Kifejezetten szeretnek az emberek arról beszélni, hogy milyen szexi a jó öreg Miki.

Ennek kapcsán pedig eljött az idő, hogy megnézzük a TOP3 színészt, aki valaha is a Mikulás bőrébe bújt.

Alec Baldwin

Riotfest

Ha azt, hogy beindulsz egy mikulástól még nem tartod elég furának, akkor azt minek találod, ha egy animált mikulásra gerjednél? Alec Baldwin a sármos színész, aki körül mostanában rengeteg hír kering, kölcsönözte a hangját Északinak, az ’Öt Legenda’ című 2012-es filmben. A hangja pedig olyan meggyőző és férfias, akárcsak a kinézete. Így joggal érdemelheti meg ezt a pozíciót.

Bill Goldberg

Riotfest

Te melyikre buksz? A kigyúrt felsőtestre, vagy a macisabb alkatra? Ha egy profi pankrátort öltöztetsz be mikulásnak és adsz rá szakállat, így vagy úgy, de gondod akadhat. A ’Mennyből az ördög’ című film egy horror-vígjáték, amiben a télapó gonosz megszállottsággal keresi azt az angyalt, aki 1000 évvel ezelőtt becsapta őt. Eljött, hogy beteljesítse végzetét és ki merne ellenszegülni egy hatalmas hegyomlásnak?

Kurt Russel

Riotfest

Kurt Russel a mozi világában számos extra karaktert játszott már. A ’Karácsonyi Krónikák’ filmben rendkívül zseniálisat alakított. Bébiszitterkedett, énekelt és leginkább a karácsony szellemében mikulásnak öltözött. Tekintve Russel fizimiskáját és eddigi szerepeit, képtelenség ellenállni férfiasságának, pláne ha egy extrém mikulás szerkóban látja az ember.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!