Érthetetlen Demi Moore és Mila Kunis közös reklámja - ifaktor
Demi Moore és Mila Kunis közös fotón

Az egész világ arra keresi a választ, hogy Demi Moore és Mila Kunis miként kerültek össze egy reklámban, tudván közös kapcsolatukat.


Amerika egyik mobilszolgáltatója, az AT&T egy új reklámot forgatott, melynek fő témája a „Sok közös” (dolog) volt. A reklám viszont koránt sem hétköznapi, ugyanis két olyan ember szerepel egymás mellett, akik múltjukból és jelenükből adódóan, nem éppen puszipajtások. Legalábbis eddig azt hittük.

Demi Mooret és Mila Kunist is szerelmi szálak kötik Ashton Kutcherhez, ugyanis a színész 2005-től, 2013-ig Moore férje volt, majd 2015-től elvette Kunist és azóta is boldog házasságban élnek. Ugyanakkor a videóban egyetlen egyszer sem hozzák fel Kutchert, mégis megtudhatjuk, hogy rengeteg közös van a két színésznőben.

A videóban azt is megemlítik, hogy ugyanabba a középiskolába jártak. Kunis első alkalommal került össze az AT&T-vel és mivel látta a témában a lehetőséget, azonnal szólt Moorenak, hogy nem lenne-e kedve csatlakozni. A színésznő azonnal igent mondott, így kerültek össze. A videót egyébként Amerika legnagyobb sporteseményének, a Super Bowl szünetében játsszák majd le. Ez az ötlet ismét Kunistól ered, így szerinte egy kis nevetést és jó kedvet tudnak belecsempészni az izgalmas sporteseménybe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!