Mila Kunis megbánta, hogy lebeszélte Ashton Kutchert az űrutazásról - ifaktor
Mila Kunis Ashton Kutcher egymásra mosolyognak poharat tartva a kezükben

A színésznő féltette férje testi épségét, így lebeszélte a Richard Bransonnal való űrtúráról.


Mila Kunisnak sokszor más jellegű dolgokat kell megbánnia, mint egy átlagembernek. Ilyen volt az is, hogy férje minden áron szeretett volna részese lenni a Richard Branson által lehetővé tett űrutazásnak, azonban ő meggyőzte, hogy mondja vissza a jegyét.

Kutcher egy mostani interjúban elmondta, hogy Kunis „rossz döntésnek" nevezte az ötletet a család szempontjából, amit később a férj belátott, így azt tette, amit jónak gondolt, lemondta az utat.

Ugyanakkor egy másik interjúban Kunis elmondta, hogy először örvendezett, amiért a férje egy úttörő lehet egy új terület felfedezésében, azonban rövid gondolkodás után rájött, hogy két gyermekük nem érdemelné meg, hogy egy véletlen bekövetkezett tragédiát követően apa nélkül maradjanak.

„Az évek egy szempillantás alatt telnek és gyerekeink vannak, erre ő: 'Megyek az űrbe', én pedig azt mondtam: 'Ez felelőtlen döntés, nem teheted. Nem ezt kell tenned, apa vagy!'"

Ugyanakkor Branson és a csapata sikeres utat tettek meg az űrbe és vissza, így Kunis visszagondolva lehet kicsit túltolta az egész anyai aggódást.

„Elöntöttek az érzelmek és úgy voltam, hogy nem teheted, mert nem halhatsz meg. Ha ez a cucc felrobban, meghalsz és egyedül hagysz engem a gyerekeiddel."

idézte fel Kunis, amit Kutchernek mondott akkor.

„Tudom és utálom."

mondta az interjúban

„Én is hatalmas Star Trek rajongó vagyok. Az, hogy nem engedtem akkor, hogy az űrbe menjen önző dolog volt tőlem, de új anyukaként azt gondoltam, nem hagyhat egyedül a gyerekekkel, és így jött ez a döntés."

Azóta Kunis bocsánatot kért a férjétől, amiért nem engedte el az űrbe, mintha csak a játszótérre ment volna sörözni a haverokkal, de szerintünk jól tette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!