Miley Cyrus mintha durván megőrült volna szakítása után - ifaktor
Miley Cyrus zakóban mosolyog

A sztár-pár Liam Hemsworth és Miley Cyrus 2 évvel ezelőtti szakítása óta, rendkívül furcsa és ijesztő irányba fordult az énekesnő.


Miley Cyrus és volt párja Chris Hemsworth testvére Liam, 5 évig alkottak boldog párkapcsolatot. A szakításukat körül övező pletykák és valódi történések, mindennek mondhatók, csak épp nem megszokottnak. Az, meg hogy utána mi történt, Miley mintha elveszett volna.

2019. Augusztus 9-én, Mileyt Kaitlynn Carter bloggerrel látták csókolózni Olaszországban egy héttel azután, hogy bejelentette, Liam Hemsworth és ő, már nem alkotnak egy párt. Miley bikinit viselt és egyáltalán nem törődött senkivel, hogy ki látja vajon és ki nem.

„Egy medence mellett ültek és vadul csókolóztak."

mondta egy szemtanú.

Ezt követő napon pedig Liam is megerősítette, hogy valóban nem alkotnak már egy párt az énekesnővel. Ennek okaként a saját magukra és karrierjükre való extra igényű fókuszálást nevezte meg, ami ezen történések láttán, ki tudja mennyire igaz.

Később aztán Miley előjött azzal, hogy valójában ő kérte, hogy tartsanak szünetet, ezt azonban mindketten tudták, hogy egyszer el fog jönni. Miley azután, hogy szakított Hemsworthtel és később dobta a blogger lányt, összejött Cody Simpsonnal, akit szintén ejtett 2020 augusztusában.

Az énekesnő soha sem volt egy visszafogott és puritán személyiség, de ezzel Miley mintha megindult volna az erkölcsi lejtőn. Ilyen és ehhez hasonló posztokkal „kápráztatja" el a követőit a közösségi oldalain mostanság.

Egyelőre nem tudni, hogy ez csak átmeneti, vagy Miley valóban 'stílust' váltott, de ki-ki döntse el, hogy mennyire tetszik nekik az új imidzse az énekesőnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!