Milla Jovovich szívét mintha kitépték volna az oroszok - ifaktor
Milla Jovovic egy gálaesten

„Az országomat és a honfitársaimat folyamatosan bombázzák.” – nyilatkozta Milla Jovovich.


Ukrajna egyik legmagasabban jegyzett színésznője, Milla Jovovich megszólalt arról, hogyan érzi magát azt követően, hogy az oroszok folyamatosan támadják országát.

A „Resident Evil” sztárja, egy teljesen megtört és fájdalmas Instagram-posztban fejtette ki véleményét.

„Megszakad a szívvel és teljes döbbenettel próbálom feldolgozni, mi is történik ezen a héten az én szülőhazámban, Ukrajnában. Az országomat és a honfitársaimat folyamatosan bombázzák. A barátaimnak és családjaiknak bujkálniuk kell. A vérvonalam mindkét országból eredeztethető, így olyan, mintha kétfelé szakadna a szívem, miközben ezt a horrort nézem, ahogy egy ország semmisül meg és családok kénytelenek menekülni. Emlékszem az édesapám szülőföldjén, Jugoszláviában történt háborúra és arra a terrorra, valamint traumára, amit az ottaniak átéltek. Háború. Mindig csak a háború. Vezetők, akik képtelen békét teremteni. Az imperializmus soha véget nem érő, elsöprő ereje. És mint mindig, most is az emberek fizetnek érte. Vérrel és könnyekkel.”

Nem Milla Jovovic az egyetlen, aki felszólalt a háború ellen. Mint ahogy azt már megírtuk, több világsztár, köztük Mark Ruffallo, Stephen King és még sokan mások emelték fel hangjukat a béke érdekében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!