Miller Dávid: ,,Szerintem hozom a kötelezőt!” - ifaktor
Miller Dávid
Miller Dávid Instagram-oldalán osztotta meg követővel, hogy igenis büszke magára a X-faktorban nyújtott, műsorvezetői munkájával kapcsolatban.


Miller Dávid műsorvezetői karrierje fokozatosan halad felfelé. Korábban a Reggeli műsorát, aztán az Álarcos énekest, most pedig az X-faktort vezeti. Ez a tehetségkutató igazi mérföldkő lehet a műsorvezető életében, hiszen volt már rá példa, hogy ezzel a pozícióval kezdve lett a csatorna egyik legnépszerűbb arca egy személy, mégpedig nem más, mint Lékai-Kiss Ramóna. A színésznő esetében is a nézők először nem számítottak szórakoztató műsorvezetésre, de végül Ramóna minden várakozást felül múlt és profin helyt állt.

Azonban Miller Dávid a rajongóktól kap hideget-meleget is az Instagram-oldalán. Most megosztotta gondolatait követőivel, miszerint ő úgy véli igenis jó csinálja, amit csinál.


,,Levezettem életem 2.élő showját… hihetetlen, leírhatatlan dolog ez ami történik. Tudjátok én tisztában vagyok azzal, hogy van hova fejlődni, de engedjétek meg nekem 1 percre, hogy büszke lehessek magamra, mert szerintem hozom a kötelezőt!:)"

-írta Instagram-bejegyzéséhez Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!