Ezt mondta Miller Dávidról Sebestyén Balázs - ifaktor
Miller Dávid szürke pulcsiban.
Miller Dávid egy interjúban elárulta, hogy Sebestyén Balázs szavai nagyon jól estek neki.


Az X-Faktor visszatér a 11. évadával is. A műsorvezető pedig a jubileumi 10. szezont is vezető, Miller Dávid lesz, aki az RTL Klubnak adott interjút az új évadról.

Az interjúban az előző évad tapasztalatairól és visszajelzéseiről is kérdezték az énekesként is aktív műsorvezetőt.

„Korábban kaptam olyan kritikát, hogy utánozni próbálok másokat. De volt olyan visszajelzés is, például Sebestyén Balázstól, aminek nagyon örültem, és megerősített.”

– kezdte Miller a kérdésre adott válaszában, majd rátért, hogy Sebestyén Balázzsal pontosan hol találkozott és mit mondott neki.

„Balázzsal az Akvárium Klubban futottunk össze egy koncerten, ahol épp egy X-Faktor élő show után eresztettük ki a gőzt. Akkor ő azt mondta, neki pontosan az tetszik, hogy olyan vagyok a képernyőn, amilyen valójában is. Nyilván van még hova fejlődni, ezt nem tagadta ő sem, de szerinte nagyon jó az irány. Ha valaki, akkor Balázs pontosan tudja, milyen nehéz feladat ez: nagyon könnyűnek tűnik a képernyőn keresztül, de valójában rengeteg munka van benne.”

– ismertette a teljes sztorit Dávid.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!