Miller Dávid előkerült, ennek rajongói mérhetetlenül örülnek - ifaktor
Miller Dávid fekete fehér képen fogja a pulóverét és takarja el vele a száját

Annyi munka tornyosult össze a fiatal Miller Dávid fölött, hogy muszáj volt elvonulnia és csak néha-néha adott magáról életjelet.


Miller Dávid egy fiatal, de annál inkább tehetséges énekes, aki rendkívül karakteres énekhangja mellett, a műsorvezetésben és a szinkronszínészetben is jeleskedik. Szerepelt már az Álarcos Énekes című TV-műsorban, de legutóbb az X-Faktor műsorát is ő vezette.

Az elmúlt időszakban azonban annyi minden összejött Dávidnak, hogy muszáj volt elutaznia a tengeren túlra, ahol kipihenhette fáradalmait és leginkább csak csepegtetve tudatta rajongóival, hogy él és nincs semmi baja.

"Néha adtam életjelet magamról, de sokan írtatok, hogy olyan, mintha eltűntem volna kicsit. Így is volt! Muszáj volt kicsit lehalkulnom, meg elmenekülnöm, de igazából csak azért, mert annyi hihetetlen dolog történt velem az elmúlt évben, és én meg csak estem egyikből a másikba! Felfogni sem tudtam a sok mindent, úgyhogy kellett, hogy egy kicsit leülepedjenek a dolgok, kicsit magamra találjak, és a helyükre rakhassam a szétszórt kirakós darabjait. Na meg aztán idén is óriási lesz a pörgés, úgyhogy feltöltöm a tankokat, hogy csaphassunk egy szemtelen jó évet. Amúgy meg valami dal is jöhetne majd valamikor"
"Erről egyelőre csak annyit mondhatok, már az is iszonyatosan megtisztelő, hogy a srácok nyitottak voltak a lehetőségre. Diaz volt a Szombat és a Csend című dalaim producere is: a közös munka annyira jól ment, hogy minden lehetőséget meg fogok erre ragadni a jövőben is. Nagyon kedvelem, amit csinálnak, és azt, hogy évről évre mindig meg tudnak újulni. Úgyhogy alig várom, hogy találkozhassunk a stúdióban és belevágjunk"

mondta Dávid a Metropolitannak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!