Felháborodtak az intim pillanatokon a Házasodna a gazdában - ifaktor
Az RTL Klub Házasodna a gazda című párválasztó realityje sikeresen tért vissza a képernyőre és megverte a TV2-t - hála az ágyjeleneteknek?


Az előző héten véget ért a Házasodna a gazda című társkereső valóságshow-jának negyedik évada, amely egy kicsit más volt, mint a korábbiak, hiszen bővelkedett szexuális tartalmakban is.

Ezekből komoly botrány is kerekedett, amikor kiderült, hogy Gergő gazda lefeküdt Jázminnal, miközben még összesen három lány volt versenyben.

Ráadásul minél nagyobb botrányok alakultak ki – ami a sajtóban is kiemelt jelentőséget kapott – annál többen nézték a hétköznap esténként adásba kerülő részeket – írja a port.hu.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!