Minimálbérért futballozik Debrecenben Németh Krisztián - ifaktor
Németh Krisztián.
Miközben idehaza gyakran hallani túlfizetett focistákról, sokakat döbbentett meg a Debreceni VSC sportigazgatója, Tőzsér Dániel, aki elárulta, a 37-szeres válogatott csatár, Németh Krisztián gyakorlatilag a nettó minimálbérért, 115 ezer forintért futballozik a Lokinál – írja a Blikk.


Németh Krisztiánt pedig jól ismerheti a hazai publikum, ugyanis a 37-szeres magyar válogatott támadó komoly külföldi karriert tudhat magáénak.

Németh játszott a görög, a holland és az amerikai első osztályban is. Legutóbb éppen a tengerentúlon volt leigazolva, ahol nem kapott új szerződést, így végül hazatért Debrecenbe, ahová volt játékostársa, Tőzsér Dániel invitálta.

A jelenleg a Loki sportigazgatójaként dolgozó Tőzsér a Telexnek adott interjúban beszélt a 32 éves támadó szerződtetéséről, akit az egykori válogatott középpályás korábbi menedzsere, Filipovics Vladan képvisel.

„Vele egyébként (Vladan Filipovics – a szerk.) éppen hogy keményebben tárgyalok, hogy véletlenül se hulljon rám vissza, hogy az egykori menedzseremnek segítek. Mondok egy példát, Németh Krisztiánét. Minimálbérért futballozik nálunk. Nincs mögötte bónusz. 115 ezer forintot kap. Azért tudom elmondani a keresetét, mert felhatalmazott rá. A klub is. Ő azért jöhetett ide, mert Filipovics az ügynöke. A Honvédnak szép gólt rúgott, és meggyőződésem, hogy sok van még benne. Azt már megszokhattuk, hogy tízmillió edző országa vagyunk, lassan már a tízmillió menedzseré is leszünk, ami nem könnyíti a munkánkat."

– nyilatkozta Tőzsér.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!