Miskovits Marci kórházba került, meg is műtötték - ifaktor
Miskovits Marci napszemüvegben, barna kabátban sétál a lépcsőn

A népszerű műsorvezető, influenszer, Miskovits Marci Instagram-oldalán számolt be követőinek a hírről, miszerint kórházba került és meg kellett őt műteni.


Marci bejegyzésében elárulta, hogy már nyár vége óta küzd egy különös rekedtséggel, amit akkor még csak a fesztivál időszaknak és a sok munkájának tudott be.

Azonban a jelenség nem akart elmúlni, így Till Attila ajánlására felkeresett egy szakembert, aki ki is derítette, hogy Marcinak polipok jelentek meg a hangszálain, ezek okozzák a rekedtséget.

,,Nyár óta küszködöm rekedtséggel. Egy ideig nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, mert régebben is ha megerőltettem a hangom volt, hogy berekedtem pár napra, úgy voltam vele majd elmúlik magától. Aztán nem múlt… Minden létező trükköt, tippet, praktikát kipróbáltam, de semmi sem használt, végül @tillattila mesélte, hogy pár éve neki is volt ilyen és ő ajánlotta Dr. Fent Zoltánt aki hamar megállapította, hogy az egyik hangszalagomon lévő polip okozza a rekedtséget. Tegnap sikeresen meg is történt a műtét - ezúton is köszönet és hála a Doktor Úrnak és minden kórházi dolgozónak - szuperül vagyok, most egy hét csendterápia otthon. (Gondolhatjátok milyen önuralom kell nekem ehhez…🙈😂) Elérhető vagyok, dolgozom itthonról, a közeli ismerőseimet, kollégáimat kérem, hogy most inkább írásban keressenek telefon helyett! Nagyon köszi mindenkinek"

- mesélte követőinek Marci.

Jobbulást és sok pihenést kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!