Miskovits Marci visszatér a zenéléshez - ifaktor
Miskovits Marci a fellépése előtt szürke pólóban

A népszerű műsorvezető, Miskovits Marci életében mindig is fontos szerepet kapott zenélés. A fiatal tehetség úgy döntött visszatér a dalszövegekhez és hamarosan új slágerekkel lepi meg a rajongó táborát.


Miskovits Marcit tizennégy évesen kezdte akkoriban még az online műsorvezetői karrierjét, amelyben azóta áttörő sikereket ért el, hiszen 2011-ben egy saját műsort is kapott, amely a RandomMarci címet viselte. Manapság pedig számtalan adás háttérműsorában tűnik fel.

Azonban Marcit a zenélés is mindig vonzotta. Nagyon régóra ír dalszövegeket, de első saját dalát 2017-ben adta ki. Az utóbbi egy éveben eléggé elhanyagolta a zenei karrierjét és csak egy dalt adott ki, azonban most úgy döntött, hogy visszatér az alkotáshoz a zenei életben.

,,A korábbi évektől eltérően tavaly csak egy dalt adtam ki. Jól esett ez a kis zenei pihenő, de sok feldolgozatlan érzés van bennem, amit szeretnék kiírni magamból, úgyhogy tavasszal jönnek az új dalok! 🅿️❤️🔥💽”

-írta Marci az Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!