Miss Mood: ,,Annyira álszent és szenzitív lett mindenki!" - ifaktor
Miss Mood, Mező Dorottya
Jótanács: ezért nem sóvárog este nasi után Miss Mood
Instagram/@miss_mood_goldsoulrecords

Miss Mood: ,,Annyira álszent és túl szenzitív lett mindenki!"

Miss Mood Instagram-oldalán fejtette ki a véleményét az emberek háborúhoz való hozzáállásáról és arra kérte a követőit, hogy ők is tegyék ezt meg.


Miss Mood, azaz Mező Dorottya legújabb Instagram-bejegyzésével több követője is egyetért. Az énekesnő szerint álszent dolog, hogy mindenki az orosz-ukrán helyzettel foglalkozik, holott mindig vannak éhező vagy éppen nélkülöző emberek a világ más pontjain is, akikre szinte senki nem hívja fel a figyelmet.

Dorottya véleménye szerint inkább bölcsebb lenne sok esetben csöndben maradniuk az embereknek és úgy segíteni, adakozni a rászorulóknak, ha tudnak, ahelyett, hogy ilyen időkben is inkább más embereket kritizálnak.

,,Nem lesz népszerű a véleményem. De azt látom ebben az országban már bűn boldognak lenni. Miért ünnepled a születésnapod mikor háború van? Jó étvágyat egyél csak miközben mások menekülnek és egy falatot nem tudnak bekapni, fotózkodj a macskáddal más meg kartondobozban hurcolja át a határon stb stb... Annyira álszent és túl szenzitív lett mindenki! Emberek magyarázkodnak mert élik az életüket. Nem csak az ukránok vannak szörnyű helyzetben jelenleg, hanem rengeteg más gondok is vannak FOLYAMATOSAN a világban de most mintha csak ez az egy dolog létezne és az emberek imádnak ezen csámcsogni, szörnyűlködni!! Kicsit mindenkinek csendben kéne maradnia és szótlanul CSELEKEDNIE. 🥰”

-írta Instagram-bejegyzésében Miss Mood.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!