Miss Mood külsője miatt kapja a legtöbb bántást - ifaktor
Miss Mood rózsaszín ruhában áll függöny előtt
Miss Mood elárulta, neki mitől lesz szexi egy férfi
Instagram/ @miss_mood_goldsoulrecords

Miss Mood külsője miatt kapja a legtöbb bántást

Miss Mood, hasonlóan más előadókhoz szintén sok kritikák kap a rajongóktól, ezeknek pedig nagyon része a külsőjével kapcsolatos. Az énekesnőnek egy egyszerű oka van arra, miért nem tudja az ilyen követőket komolyan venni.


Miss Mood volt a vendége a Liluland legutóbbi adásának, amelyben az énekesnő mesélt magánéletéről, édesanyjával való kapcsolatáról, a zenei karrierjéről és arról is, hogy mit is jelent számára a smink.

A 28 éves énekesnő rengeteg bántást kap az interneten, legfőképpen külsője a rosszakarói kritikáinak célpontja, azonban Dórit ezek a vélemények egyáltalán nem érdeklik. Az énekesnő imádja kifesteni magát és minden fellépésre maga készíti el a sminkjét, egészen az egyszerűről az igazán extrémig. Azonban ennek hátterében nem Dóri valamilyen komplexusa áll, csupán imádja a smink világát és művészlélekként a zene mellett ez a másik fő kifejezőeszköze.

​ Bár az egyetlen része az arcának, amelyen szépészeti beavatkozás történt a szája, mégis sokan „műnőnek” hívják őt, amelyen az énekesnő általában csak nevetni szokott. Hiszen kiskorában egy baleset végett ráharapott a szájára és sebének eltüntetése plasztikai beavatkozást igényelt. Dóri azt is elárulta, hogy ami miatt főként nem érdeklik a negatív kritikák az az ok, hogy nem a külsőjével keresi a kenyerét, hanem a tehetségével.


Ne hagyd ki!