Dukai Regina leleplezte Miss Mood és Rico kapcsolatát? - ifaktor
Miss Mood és Rico stúdióban ülnek
Miss Mood rajongói már nagyon hiányolják a koncerteket
Instagram/ @miss_mood_goldsoulrec

Dukai Regina leleplezte Miss Mood és Rico kapcsolatát?

Dukai Regina akár szándékosan, akár nem, de elszólta magát Rico és Miss Mooda kapcsolatával kapcsolatban. Az énekesnő, olyan kommentet hagyott, amely erős utalásra sikerült.


Korábban már mi is megírtuk, hogy amióta Miss Mood és Rico összeállt a zeneiparban, azóta zajlanak a találgatások magánéletükkel kapcsolatban. Sosem cáfolták, de nem is támasztották alá a pletykákat, miszerint egy párt alkotnak.

Azonban ez most úgy tűnik, megváltozik, ugyanis Miss Mood egyik legújabb Instagram-bejegyzése ismét találgatásokra ad okot. Az énekesnő megosztott egy részletet a legújabb közös videóklipjükből, ahol láthatóan nagyon közel kerülnek majd egymáshoz Ricoval.

,,Szerintetek az új klipben el fog csattanni a csók?”

-írta Miss Mood az Instagram-bejegyzésében.

Már ez a poszt is igazán meglepte a rajongókat, de a Dukai Regina kommentje eléggé erős utalásra sikerült. A két énekesnő nagyon jó viszonyban van egymással, így Regina valószínűleg tudhat valami belsős információt Miss Mood és Rico kapcsolatáról.

,,Ideje lenne mááár! 🙄😅💕"

-írta Regina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!