Miss Mood szexi fotója kiverte a biztosítékot egy rajongónál - ifaktor
Miss Mood fekete hajjal, lila sállal, szürke kabátban ül a hóban és üdítőt iszik

Ha fellátogatunk a népszerű énekesnő, azaz Miss Mood Instagram-profiljára, akkor láthatjuk, hogy a nőiességet és a szexizést egészen másképp éli meg a közösségi médiában, mint a legtöbb ismert nő. Ritkán posztol kirívó képeket, ezért is lepte meg követőit legutóbbi fotója.


Történt ugyanis, hogy a napokban az énekesnő egy tőle kicsit sem megszokott tartalmat osztott meg a nagyérdeművel, amin egy szál bodyban áll és meztelen feneke farkasszemet néz a kamerával.

Követői meglepődtek Miss Mood fotóján és volt olyan rajongója is, aki hosszasan fejtette ki véleményét a képről:

,,Erre mi szükség? 😅 Ôszintén, nem bántani szeretnélek és nem is foglak. De az én szemembe , eddig,attól (is) voltál különleges és másabb , mint a többi énekes, celeb, híresség, hogy tudtál úgy is szexy lenni és vérbeli nô, hogy nem mutattál semmit, sejtelmes maradtál. Nyílvàn a te életed. Viszont te is tudod jól, hogy a legtöbb követôd kistini (köztük az én húgom is), akiknek ezzel valamlyen példát mutatsz. (Nyílvàn nem csak te). Nekem szimpatikusabb voltál az ilyen fajta képek nélkül. Viszont továbbra is szeretni fogom a zenéiteket és sok sikert hozzájuk"

- írta az ismeretlen rajongó, mire Mood így reagált:

,,Nagyon kevés a kistini követőm, 10%-át sem teszi ki a közönségemnek. 😊 Bikiniben több látszódna belőlem. Tiszteletben tartom a véleményed, de én szeretem néha így is megélni a nőiességem"

- írta az énekesnő a kommentelőnek válaszul.

>>,,A nők nem olyanok, mint a férfiak, teljesen másképp vannak felépítve, másképp gondolkodnak és éreznek. Soha ne próbáld megérteni őket, kisfiam, teljesen felesleges. Nekünk, férfiaknak, nem kell megértenünk őket. Alkalmazkodnunk kell hozzájuk."<<

- írta bejegyzéséhez az idézetet az énekesnő.


Ne hagyd ki!