Rendkívüli: lefújták a Miss World világdöntőt - ifaktor
Tótpeti Lili.
Ilyen még sosem fordult elő a verseny több, mint 70 éves történelmében. A pandémia ezt is átírta.


A nemzetközi szépségverseny hazai döntőjének győztese már kiérdemelte a Miss Universe Hungary címet. A győztes, Tótpeti Lili képviselte volna Magyarországot a decemberi világdöntőn Izraelben. Azonban a pandémiára hivatkozva végül a világdöntő nem kerül megrendezésre – illetve 90 belül pótolják.

Példa nélkül álló eset történt a Miss World-ön, az egyhónapos felkészítő tábor utolsó napján, amikor a finálét tartották volna, lefújták az eseményt. A nemzetközi jogtulajdonos a pandémiás helyzettel indokolta a váratlan döntést és azt ígéri, 90 napon belül megtartják a döntőt – írja a Miss World Hungary Instagram-oldala.

Itthon az idén rendhagyó módon, zártkörű estélyen választották meg Magyarország legszebb lányát. A Miss World Hungary szakmai zsűrije négy tour-ban pontozta a döntősöket, a rendezvény műsorvezetője pedig Kulcsár Edina volt, aki 2014-ben a világdöntőn Európa legszebbjeként második helyezést ért el.

„Tavaly a járványhelyzet miatt meg sem rendezték a Miss World világdöntőt, így ma lett volna, hogy a világ legrangosabb versenyében 70. alkalommal választják meg a szépségkirálynőt.”

– látható a közleményben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!