Ez a magyar lány ott lesz a Miss World TOP40-es versenyén - ifaktor
Tótpeti Lili a Miss World verseny fotózásán

A 2021-es Miss World Hungary győztesét, Tótpeti Lilit beválasztották a világ legszebb lányai közé, aminek versenye márciusban kerül megrendezésre.


A Miss World Hungary tavalyi évadának győztese, Tótpeti Lili rendkívül izgatott, ugyanis meghívást kapott a Miss World világversenyére. Az eredetileg 2021 decemberére tervezett döntőt kénytelenek voltak a főszervezők a koronavírus miatt elhalasztani, de mostanra rendeződni látszik a helyzet.

A 20 éves modell egyelőre próbálja összetenni a képet, hogyan is kapott lehetőséget megmérettetni magát a világ legszebbjei között.

"Még most sem hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam..."
"Bár már néhány nap eltelt, még most sem igazán hiszem el, hogy ilyen lehetőséget kaptam! Amikor haza kellett utazni, hiányérzettel jöttem haza, nagyon bennem volt a versenyszellem és szerettem volna magam megmutatni az utolsó körben. Azóta viszont úgy gondolom, ez egy óriási lehetőség, hogy még inkább felkészülhessek a nagy napra! Március 12-én érkezem majd Puerto Rico-ba, ahol 39 versenytárssal nézek szembe és igyekszem a lehető legjobb eredményt elérni. Rajtam nem fog múlni, büszkén képviselem majd Magyarországot!"

A Miss World versenyek vezetői Rogán Cecília és Sarka Kata is nyilatkoztak Lili sikeréről, ami természetesen őket is boldogsággal tölti el.

"Hihetetlen nagy lehetőséget kapott Lili, én látom benne a tehetséget, szorgalmat és küzdőszellemet, hogy a lehető legjobb eredményt elérje! Fontos tudni, hogy egy ilyen szintű versenyen nemcsak a szépség, hanem a felkészültség, a jó ügyekért való kiállás, a sportteljesítmény, a szorgalom és az elhivatottság is rengeteget számít a zsűri pontozásnál. Mivel Lili bekerült a Top40-be, ez is bizonyítja, hogy minden kvalitása meg van ahhoz, hogy a lehető legjobb helyezést elérhesse."

– nyilatkozta Sarka Kata, versenyigazgató.

"A szervezők a finálét nagyon komolyan veszik. Minden óvintézkedést fokozottan betartanak, maximális fegyelmet követelve a lányoktól, akik gyakran 10-12 órát is a felkészüléssel töltenek 1-1 nap. Olyan mentális és fizikai felkészültséget igényel egy ilyen döntő, mint egy komoly sportesemény. Lili talpraesett, felkészült és gyönyörű, bízunk a sikerében!"

– mondta Rogán Cecília versenyigazgató.

Márciusban minden eldőlni látszik, így Lili épp ugyanolyan izgatottan várja a puerto rico-i utazást, mint családja és barátai.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!