Éveket csúszik a legújabb Mission Impossible megjelenése - ifaktor
Tom Cruise fekete öltönyben egy filmbemutatón

A Mission Impossible című filmből már a hetedik és nyolcadik rész is létezik, mégsem láthatjuk őket még évekig.


A hírek szerint a Mission Impossible hetedik és nyolcadik része is el lett halasztva, ráadásul súlyos évekkel. Az előbbi részt 2022. szeptember 30-án mutatták volna be, ám az új időpontra, melyet most hoztak nyilvánosságra, senki sem számított. A filmet 2023 július 14-re halasztották. Az utóbbi nyolcadik részt, pedig 2023 júliusában vetítették volna a mozik, de plusz egy évet itt is kénytelenek várni, hiszen új időpontnak 2024. július 8-át jelölte meg a Paramount Pictures filmkiadó.

A hetedik adaptáció immáron negyedszerre csúszik. Az első időpont 2020 decemberére volt kitűzve, amit aztán 2021 novemberére toltak el. Majd ezt követően 2022 május 27-ét és most szeptember 30-át jelölték meg hivatalos bemutatónak. Mindkét filmet a jelenlegi koronavírus okozta járványhelyzet miatt halasztották és alighanem nem most látunk ilyet utoljára.

„Hosszas gondolkodást követően a Paramount Pictures és a Skydance úgy döntött, hogy elhalasztja a Mission Impossible filmek hetedik és nyolcadik részének bemutatóját, a koronavírus okozta járványhelyzet miatt. Az új dátumok 2023 július 14 és 2024 június 28.-a lettek. Továbbra is szeretnénk megismételhetetlen moziélményt adni minden film-rajongónak.”

ismertette álláspontját egy közleményben a Paramount Pictures és a Skydance.

A Top Gun: Maverick című filmjének premierje, mely szintén Tom Cruise főszereplésével történik és szintúgy a Paramount Pictures és a Skydance készítette, ugyanakkor marad az eddig kiírtak szerint május 27-re.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!