Molnár Anikó összetalálkozott a férfivel, aki zaklatta - ifaktor
Molnár Anikó egy fákkal teli háttér előtt ül

A férfinak talán egy életre elment a kedve a képküldözgetésektől.


Molnár Anikót – hasonlóan más nőtársaihoz – gyakran zaklatták az utóbbi időben az interneten. Főként a férfiak a nemi szervükről készített képekkel lepik meg az egykori Nagy Ő-t. Anikó legutóbbi zaklatója, azonban elkövetett egy hibát, ugyanis vállalkozása címéről küldte neki a fotót, így Anikó – egy kis internetes nyomozás után – hamar kiderítette, hogy ki a titokzatos zaklató, ahogyan azt is, hogy párkapcsolatban él.

A hétköznapokban sminktetoválóként tevékenykedő celeb sokáig gondolkozott rajta, hogy elküldi a fotót a illető párjának, azonban végül úgy döntött, nem csinál balhét. A sors fintora, hogy másnap, amikor Anikó a lakásához közeli bevásárlóközpontba ment, pont összefutott a férfivel, aki a párjával indult vásárolni.

,,Amikor meglátott, szó szerint menekülőre fogta, úgy viharzott el, mint a szél! (...)Már közel sem volt olyan fickós és bátor... Ha egy férfi azzal indít, hogy a farkincáról küldözget fotót, ráadásul tele helyesírási hibával az a két szó, amit ír, az elég kiábrándító. Szóval megkérem a pasikat, hogy ezeket mellőzzék, mert abszolút nem fognak célt érni."

-idézi Anikót a Bors.


Ne hagyd ki!